• Umetnost učenja

  Umetnost učenja

  MEMORY MOJSTER TRENER Preberite več
 • Poučujemo

  Poučujemo

  Za posameznike in skupine izvajamo delavnice, treninge in usposabljanja:Umetnost naprednega učenja in poučevanja.Treninge kritičnega mišljenja.Tehnike pomnjenja in učenja.Specifike poučevanja starejših in mladih.Delavnice hitrega branja.Jezikovne tečaje. Preberite več
 • Povezujemo

  Povezujemo

  Povezujemo NVO sektor, gospodarstvo in javno upravoZa člane mrež izvajamo:Svetovanja s področja mreženja in grozdenja.Ukrepe za doseganje učinkovite organizacije.Procese vplivanja na zakonodajo.Vpeljavo sistemov kakovosti v organizacije.Razvoj produktov in storitev. Preberite več
 • UMi izobraževanja

  UMi izobraževanja

  Znanju dajemo vrednost. Preberite več

V času od 21. do 25. oktobra 2013 so se po Sloveniji uspešno odvile že tretje SIMBIOZ@ delavnice, ki so tudi letos v duhu medgeneracijskega sodelovanja povezale Slovenijo.

Tudi na EIC Univerzum Minerva Maribor smo se pridružili projektu, saj tovrstno sodelovanje podpiramo in smo z veseljem del njega. Naši poslovni prostori so se ta teden spremenili v računalniške učilnice, polne dobre volje, smeha, zadovoljstva, novih prijateljstev in znanja.

 home-2

 

Namen projekta je dvig računalniške pismenosti in zanimanje za učenje e-veščin med starejšimi. projekt starejšim nudi pomoč in podporo pri (prvem) stiku z računalnikom in internetom, med mladimi  pa promovira vrednote prostovoljstva, odgovornosti, krepi proaktiven odnos do družbe in lastne prihodnosti.

 

Več informacij je na voljo na tej spletni povezavi.

 

 

 simbioza 3  simioza 2  simbio
Benerji SPLETNA STRAN Benerji SPLETNA STRAN2 

ZAUPAJO NAM

Okrožno sodišče v Slovenj Gradcu, Minasta d.o.o., Marincom d.o.o., Henkel Slovenija d.o.o.,;... več

Pošljite povpraševanje

Benerji SPLETNA STRAN3 Benerji SPLETNA STRAN4

SMO VKLJUČENI

Univerzum Minerva ter njeni zaposleni so vključeni v naslednje organizacije in mreže

podrocjepoucevanja podrocjenvo podrocjeil

 

 

Benerji SPLETNA STRAN5 Benerji SPLETNA STRAN6

FINANCERJI IN PRIJATELJI

NAŠIH DEJAVNOSTI IN PROGRAMOV

mgg solstvo
notranjezadeve sklad
soum swiss