Naziv pravne ali fizične osebe  Mnenje
   

Društvo študentov invalidov Slovenije, ga. Nataša Mauko

(konzorcijski partner pri projektu MINVOS)

logo dsis

S projektom MINVOS sem zadovoljna. Mislim, da se pozna, da že dolgo delamo skupaj in se poznamo. Vedno smo si na voljo, če bo potreboval kdo kakšen nasvet. Dodana vrednost našega partnerstva je, da prihajamo iz različnih delovnih področij in vsak partner prispeva svoja specifična znanja.

O EIC Univerzum Minerva: Vedno se lahko zanesem nanje. Zelo dosledno sledijo delu in zato vsi vemo kakšne so naše zadolžitve. So tudi zelo dobri motivatorji.

Obalni dom upokojencev Koper

(GA. Lili Slavec)

O delavnicah MemoHELP: Delavnice so bile dobrodošla sprememba našim stanovalcem, še posebej, zaradi zunanjega izvajalca, ki je ponujal dinamično, ne pretežko, sproščujoče, živo dogajanje in nenazadnje nagradil odgovore. Prava kombinacija voditelja in primerno podane informacije, ki so nudile plastičen prikaz povedanega so pustile v naših stanovalcih prijetne misli, tako, da lahko ob samostojni uporabi priročnika ne doživljajo prevelikih neuspehov.

Cenili smo jih - delavnice, namenimo jim pogovor, radi rečemo kakšno tudi o voditeljici, vsi pa bi bili še bolj zadovoljni, če bi lahko še kdaj bili vpeti v vaš program.

Dom upokojencev Trbovlje

(ga. Marija Sajovic)

O delavnicah MemoHELP: Delavnica je našim stanovalcem pomenila soustvarjanje podlage za nadaljnje delo. Vsekakor si želimo še dodatnega sodelovanja.
Dom pod Gorco

(ga. Petra Mesarič)

O delavnicah MemoHELP: Delavnice MemoHELP so nam ostale v lepem spominu. Na inovativen in hkrati razumljiv način ste stanovalcem prikazali načine boljšega pomnjenja.
   
Zveza društev za socialno gerentologijo Slovenije

(Tatjana Prašnikar, univ. dipl.soc.del, sam svet. in

Petra Cerinšek, univ. dipl.soc.del.)

image001

O delavnicah MemoHELP: V Zvezi društev za socialno gerontologijo Slovenije (ZDSGS) smo bili zelo zadovoljni z izvajalci delavnic iz projekta MemoHelp. Ekipa Memo Help je bila zelo sodelujoča, strokovna, inovativna, prilagodljiva potrebam udeležencem. Skozi celoten proces so bili profesionalni in prijazni sogovorniki in mentorji.

S svojo pozitivno energijo in inovativnimi pristopi so vodje delavnic navdušili in motivirali udeležence, ki so na nadaljna srečanja povabili svoje prijatelje in znance ter tako ozaveščali o pomenu urjenja možganov, ki ga ima na psihofizično kondicijo posameznika.

Med udeleženci delavnic, ki jih je organizirala ZDSGS, so bili prostovoljci - voditelji skupin, člani skupin starih ljudi za samopomoč, strokovni delavci s področja socialnega varstva ter druga zainteresirana javnost.